شهادت سوارکار ایرانی و خانواده‌اش درپی حمله جنایتکارانه رژیم صهیونیستی نوجوان تکواندوکار کشورمان به شهادت رسید (شنبه، ۲۴ خرداد ۱۴۰۴) پایان کار پیولی و النصر نتیجه و ویدیو خلاصه بازی والیبال ایران و اسلوونی (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) | باخت میلی متری بلندقامتان در ریو ویدئو | احترام نظامی بازیکنان تیم ملی والیبال ایران در لیگ ملت‌ها خسارت واردشدن به کمپ تیم ملی، در حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی شهادت ورزشکار پدل ایران در پی حملات اسرائیل به ایران محکومیت تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک ایران توسط ورزشکاران + عکس پخش زنده بازی والیبال ایران و آمریکا (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین مذاکرات نظری‌جویباری با قلعه‌نویی ادامه دارد پاسخ قایدی به پیشنهاد پرسپولیس گزینه استقلال در انتظار پیشنهاد بهتر! گزارش اسکای اسپرت از وضعیت طارمی در جام باشگاه‌های جهان رونمایی قایدی از مدل جدید موهایش + عکس کلیپ رونمایی باشگاه استقلال از آقاسی مدافع گرجی در ذوب آهن ماندنی شد آقاسی رسماً استقلالی شد + عکس حمایت قلعه نویی از روانخواه
سرخط خبرها

عارف غلامی از استقلال جدا می‌شود؟| ستاره ایرانی در العربی قطر!

  • کد خبر: ۱۱۵۴۳۸
  • ۱۳ تير ۱۴۰۱ - ۱۱:۲۵
عارف غلامی از استقلال جدا می‌شود؟| ستاره ایرانی در العربی قطر!
به نظر می رسد نقطه قوت استقلال در فصل گذشته، این فصل از صلابت گذشته دور خواهدبود و کار ساپینتو برای تکرار قهرمانی سخت خواهدشد.

گروه ورزش/شهرآرانیوز، استقلال با فرهاد مجیدی فصل گذشته به لطف صلابت مثال‌زدنی‌اش در خط دفاعی موفق شد جام قهرمانی را بدون اینکه شکست بخورد بالای سر ببرد.

حالا اما این فصل خط دفاعی استقلال وضعیت متفاوتی را تجربه می‌کند. داسیلوا، ستاره برزیلی که پست خداحافظی در اینستاگرامش منتشر کرد، سیاوش یزدانی هم به نظر می‌رسد فعلا فرصتی برای بازگشت به ترکیب استقلال نخواهدداشت و حالاحالاها زمان نیاز دارد تا پس از قبولی در دکتری و کسب رضایت برای جدایی از ملوان، با تمرین به روزهای خوبش بازگردد.

از طرف دیگر حسین مرادمند پس از یک نیم فصل بیرون نشستن، دوباره به استقلال اضافه شده و دانشگر هم راهی سپاهان شده‌است.

از جمع مدافعان فصل قبل فقط روی روزبه چشمی می توان حساب باز کرد که قراردادش را با این تیم تمدید کرده، اما حالا شنیده می شود پیشنهادی اغواکننده، عارف غلامی را به سوی قطر روانه خواهدکرد.

مشخص نیست عارف در سالی که جام جهانی را هم در پیش داریم، قید حضور در استقلال را می‌زند و همبازی مهرداد محمدی در العربی قطر خواهدشد یا نه، اما آنچه مشخص است اینکه ساپینتو برای حفظ استحکام دفاعی استقلال کار سختی در پیش دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->